• Facebook
  • YouTube
  • RSS
Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

SPECIFIQUE

 

 

ΣΕΙΡΑ SPECIFIQUE

ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Η σειρά αυτή στοχεύει στα προβλήματα του ευαίσθητου τριχωτού. Έχει αναπτυχθεί για να καταπραϋνει το τριχωτό της κεφαλής από τη δυσφορία που προκαλούν οι φλεγμονές, η ερυθρότητα, ο κνησμός και το τσούξιμο. Θρέφει και ανακουφίζει το τριχωτό, για απαλά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια.

SPECIFIQUE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

H ευαισθησία στο τριχωτό προκαλείται από διάφορες εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, το στρες, οι ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιδερμίδα.

Τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά συνδυάστηκαν για να καθαρίσουν, καταπραϋνουν και να προστατέψουν το ευαίσθητο τριχωτό. Η σύνθεσή του παγιδεύει και εξαλείφει από την επιφάνεια του τριχωτού τα ρυπογόνα σωματίδια, που προκαλούν ερεθισμούς, ενώ χάρη στον ενυδατικό παράγοντα που περιέχει καταπραϋνει τους ερεθισμούς.

SPECIFIQUE KATA TΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Η σειρά spécifique της Kérastase δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, όπως ευαισθησία, κνησμό, πιτυρίδα, τριχόπτωση και λιπαρότητα. Τα προϊόντα της συλλογής αναπτύχθηκαν ως θεραπεία για τις παθήσεις αυτές,ώστε το τριχωτό να ανακτήσει την ισορροπία του. Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο θα εντοπίσει τις ανάγκες του τριχωτού.

Σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση και με βάση τη σειρά spécifique θα επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα 3 σταδίων για το σπίτι ώστε τα μαλλιά να ξαναγίνουν όμορφα και υγιή.

SPECIFIQUE KΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ρύπανση, στρες, ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές...το τριχωτό της κεφαλής εκτίθεται καθημερινά σε πολλούς παράγοντες που μπορεί να απορρυθμίσουν την ισορροπία του. Η λιπαρότητα ενδέχεται να είναι ένα από τα συμπτώματα της ανισορροπίας αυτής.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η Κérastase συνδυάζει τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά καθαρίζοντας σε βάθος τα μαλλιά από τη ρίζα. Ρυθμίζεται η λιπαρότητα και το τριχωτό ανακτά τη φυσική ισορροπία του.

Χάρη στις ιδιότητες τησ Γλυκίνης και της Βιταμίνης Β6, τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά ανακτούν τα θρεπτικά συστατικά τους και αποκτούν ξανά υγιή όψη.

Οι δύο αυτές ουσίες ρυθμίζουν την λιπαρότητα και αναδομούν τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Καθαρίζουν και χαρίζουν φρεσκάδα στο τριχωτό της κεφαλής. Τα μαλλιά παραμένουν απαλά και λαμπερά.

banner specifique ker 2

 

CHRONOLOGISTE

 

ΣΕΙΡΑ CHRONOLOGISTE

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η chronologiste συνδυάζει την εξαιρετικά πολυτελή τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Η Κerastase δημιούργησε μια προσωποποιημένη τελετουργία 3 βημάτων. Λούσιμο, Περιποίηση και Διαμόρφωση με προσεκτικά σχεδιασμένες μεθόδους για όμορφα μαλλιά. Αυτά τα απλά βήματα συνιστούν μια περιποίηση μέσα στο κομμωτήριο, που δημιουργεί μια τελετουργία περιποίησης μαλλιών, την οποία η γυναίκα μπορεί να επαναλάβει στο σπίτι.

Banner Chronologiste new

 

DENSIFIQUE

 

ΣΕΙΡΑ DENSIFIQUE

KATA THΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ 2016, η Kérastase δημιουργεί δυο νέα προγράμματα περιποίησης Densifique προσαρμοσμένα στις βασικές ανάγκες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Kαι τα δυο προγράμματα συνδυάζουν τα συστατικά glycobiology με την Stemoxydine που βοηθάει στη διατήρηση της πυκνότητας των μαλλιών και του πλούσιου όγκου, καθώς επίσης και στην βελτίωση της αίσθησης και της εμφάνισης των μαλλιών.

Η απώλεια των μαλλιών και η μείωση της πυκνότητας αποτελούν διαφορετικά περιστατικά και πρέπει να αντιμετωπίζονται ξεχωριστά. ΗKérastase προσφέρει μια διαφορετική ιεροτελεστία περιποίησης για κάθε ένα διαφορετικό περιστατικό. Για να επιλέξετε την κατάλληλη ιεροτελεστία για εσάς, ακολουθείστε αυτόν τον απλό κανόνα.

- Αν έχετε παρατηρήσει αραίωση και μειωμένη πυκνότητα στα μαλλιά σας,η Densifique αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.

- Αν έχετε παρατηρήσει την απώλεια μαλλιών σε συγκεκριμένα μέρη του τριχωτού που δύσκολα επανέρχονται στην φυσιολογική τους κατάσταση, η λύση του Αmenixil αποτελεί την λύση για εσάς.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα περιποίησης.

Densifique banner

 

DISCIPLINE

 

ΣΕΙΡΑ DISCIPLINE

ΓΙΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Για πρώτη φορά η πειθαρχία αψηφά την δυσκαμψία. Η Κérastase ανακαλύπτει την απαλότητα εν κινήσει.

Πειθαρχία μακράς διαρκείας στα μαλλιά. Τα ατίθασα μαλλιά αποκτούν εξαιρετική κίνηση και πειθαρχία. Πλέον είναι λεία και το χτένισμα γίνεται πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

 

Banner Discipline Fluidealiste

 

NUTRITIVE

 

ΣΕΙΡΑ NUTRITIVE

ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ ΣΤΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Πλήρως ανανεωμένη, η νέα σειρά Νutritive προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση, χαρίζει μοναδική θρέψη στα ξηρά μαλλιά.

Η συλλογή Nutritive της Kérastase, μια σειρά θρεπτικών προϊόντων περιποίησης που σχεδιάστηκε για να κάνει τα μαλλιά ελαστικά και ακαταμάχητα στο άγγιγμα, στοχεύει την αιτία των συμπτωμάτων των ξηρών μαλλιών με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τρία επίπεδα ξηρότητας.

Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο διαπιστώνει τις ανάγκες των μαλλιών, για να προσδιορίζει το επίπεδο ξηρότητας (ελαφρώς ξηρά και πολύ ξηρά μαλλιά) και να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία. Με βάση αυτή τη διάγνωση επιλέγεται ένα κατάλληλο πρόγραμμα Νutritive 3 απλών βημάτων για το σπίτι, ώστε τα μαλλιά θα συνεχίσουν να θρέφονται για πολλές εβδομάδες.

 

Banner Kerastase magistral

 

 

REFLECTION

 

ΣΕΙΡΑ REFLECTION

ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

 Η Kérastase έχει δημιουργήσει τη Reflection, την πρώτη σειρά περιποίησης των βαμμένων μαλλιών, για εκθαμβωτική λάμψη που μεταμορφώνει κάθε τρίχα,δημιουργώντας ένα εφέ-καθρέφτη.

Tα βαμμένα μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες γιατί έχουν ήδη ευαισθητοποιηθεί λόγω των βαφών: το αποτελέσμα είναι το χρώμα να ξεθωριάζει και να μειώνεται η λάμψη. Γι'αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σειρά Reflection που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά.

Τα bains της σειράς αυξάνουν τη διάρκεια του χρώματος ενώ ταυτόχρονα οι μάσκες προστατεύουν και ενισχύουν τη λάμψη.

 

Banner Reflection

 

 

 

RESISTANCE

 

ΣΕΙΡΑ RESISTANCE

ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η Resistance - Therapiste αναδομεί την εσωτερική σύσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών από χημικές ή μηχανικές εργασίες και επαναφέρει τη δύναμη και την μάζα τους. Η σειρά Force Architecte είναι αφιερωμένη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ η Therapiste σχεδιάστηκε για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Newsletter 5 Chata Choice

 

PROFIBER

 

ΣΕΙΡΑ PRO|FIBER

ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μαλλιά που φαίνονται θαμπά με ξηρότητα, ψαλίδα, ξεθωριασμένο χρώμα. Ο κομμωτής σας γνωρίζει ότι όλα τα προβλήματα στα μαλλιά προέρχονται από μια πηγή:τη σταδιακή και αναπόφευκτη σειρά φθορά της τρίχας.

Η προηγμένη έρευνα της L'Oreal για να αντιστρέψει τη διαδικασία φθοράς της τρίχας με διάρκεια, δημιούργησε μια σειρά ορόσημο για την επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, αποκαλύπτοντας την πρώτη περιποίηση που επανορθώνει τη φθορά με διάρκεια.

Ο κομμωτής σας θα αξιολογήσει το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών βασισμένος στην μοναδική διάγνωση ProFiber. Aνάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών, προτείνεται το κατάλληλο εξατομικευμένο πρωτόκολλο και ακολουθεί η αποκλειστική υπηρεσία στο κομμωτήριο 15 λεπτών για επανόρθωση της φθοράς. 

ingrijireacasa banner

 

 

SOURCE ESSENTIELLE

 

ΣΕΙΡΑ SOURCE ESSENTIELLE

 

Ανακάλυψε τη σειρά Source Essentielle Natural & Vegan professionnel με συστατικά φυσικής προέλευσης!

 

Καλεντούλα, λεβάντα, γιασεμί, ελίχρυσος και φύλλα ακακίας... Η L'Oreal professionnel έχει ενσωματώσει μοναδικά επιλεγμένα άνθη και φύλλα σε κάθε ένα από τα Source Essentielle σαμπουάν και λάδια. Για να εξασφαλιστεί η συμβατότητα των συστατικών με τη σύνθεση αλλά και η διατήρησή τους σε αυτή, τα εργαστήρια της L'Oreal ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Τα άνθη και τα φύλλα πρέπει να διατηρούνται ομοιόμορφα σε όλη τη σύνθεση, έτσι οι ερευνητές δημιούργησαν μια νέα τεχνική, ενός είδος αόρατου πλέγματος μέσα στο προϊόν που εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα.  

 

 

Source Essentielle mods hair

 

 

Έξυπνη και eco friendly συσκευασία σαμπουάν

 

Η συσκευασία του σαμπουάν έχει σκόπιμα τετράγωνο σχήμα ώστε να χωράει τη μέγιστη δυνατή ποσότητα προϊόντος με τη λιγότερη δυνατή χρήση πλαστικού. Χάρη στο σχήμα τους, τα προϊόντα στοιβάζονται ιδανικά, με αποτέλεσμα να παλετοποιούνται άρτια, καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατό χώρο.

Η σειρά Source Essentielle σας δίνει τη δυνατότητα να γεμίσετε ξανά τη συσκευασία μέχρι 3 φορές, στο κομμωτήριο (κόστος 15,60€).

Έτσι περιορίζεται η χρήση του πλαστικού. 

 

REFILL3

 

 

Μάσκα Nourishing για Ξηρά Μαλλιά 

Tιμή: 26,00€

1.NOURISHING BALM FRONT FRENCH

 

Η φυσική σύνθεσή μας, με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

 

Αποτελέσματα:

Υπέροχη περιποίηση για εντατική θρέψη. Σε συνδυασμό με το σαμπουάν Nourishing ενισχύει τη θρέψη έως και κατά 64%.

Προσφέρει δράση αναδόμησης κάνοντας τα μαλλιά μεταξένια, πιο ελαστικά και λαμπερά.

 

Mάσκα Radiance για Βαμμένα Μαλλιά

Τιμή: 23,00€

 

1.RADIANCE BALM FRONT

 

Η φυσική σύνθεσή μας, με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

 

Αποτελέσματα:

Περιποιείται τα μαλλιά προσφέροντας φροντίδα και αναζωογονώντας την τρίχα σε βάθος. Σε συνδυασμό με το Radiance Shampoo αυτή η περιποίηση κρατά το χρώμα των βαμμένων μαλλιών λαμπερό για έως και 28 λουσίματα.

 

Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά

Τιμή: 19,50€

1.DAILY SHAMPOO FRONT ENG

 

Η φυσική σύνθεσή μας, με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

 

Aποτελέσματα:

Καθαρίζει απαλά και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά αφήνοντάς τα ανάλαφρα, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια.

 

Eco Friendly:

To μπουκάλι αυτό μπορεί να γεμίσει μέχρι και 3 φορές απευθείας στο κομμωτήριο.

Με αυτό το τρόπο εξοικονομείται ποσότητα ίση με το βάρος ενός μπουκαλιού, δηλ. ισοδυναμεί με 30% μείωση του χρησιμοποιημένου πλαστικού.

 

Σαμπουάν για ευαίσθητο τριχωτό

Τιμή: 19,50€

 

1.DELICATE SHAMPOO FRONT ENG

 

Η φυσική σύνθεσή μας, με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

 

Αποτελέσματα:

Καθαρίζει απαλά και σέβεται το τριχωτό, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα, λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια.

 

Eco Friendly:

To μπουκάλι αυτό μπορεί να γεμίσει μέχρι και 3 φορές απευθείας στο κομμωτήριο.

Με αυτό το τρόπο εξοικονομείται ποσότητα ίση με το βάρος ενός μπουκαλιού, δηλ. ισοδυναμεί με 30% μείωση του χρησιμοποιημένου πλαστικού.

 

Λάδι Nourishing για ξηρά μαλλιά

Τιμή: 23,00€

1.NOURISHING OIL FRONT

Η φυσική σύνθεσή μας, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

Με την πιστοποίηση Εcocert Cosmos Natural.

 

Aποτελέσματα:

Θρέφει την τρίχα σε βάθος, κάνοντας τα μαλλιά απαλά και διευκολύνοντας το φορμάρισμα.

 

Λάδι Radiance για βαμμένα μαλλιά

Τιμή: 23,00€

 

1.RADIANCE OIL FRONT

Η φυσική σύνθεσή μας, με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν περιέχει κανένα συστατικό ή υποπροϊόν ζωϊκής προέλευσης. Χωρίς σιλικόνη, για μαλλιά με φυσική αίσθηση.

 

Αποτελέσματα:

Περιποιείται τα μαλλιά, προσφέροντας φροντίδα και ανοζωογονώντας την τρίχα σε βάθος. Σε συνδυασμό με το Radiance σαμπουάν αυτή η περιποίηση όλα σε 1 κρατά το χρώμα των βαμμένων μαλλιών λαμπερό για έως και 28 λουσίματα.

 

BOTANEA

 

 

Botanēa

 

100% φυτική και vegan βαφή

 

botanea

 

 

3 φυτά από την ινδία

 

 

 

Αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς στις φυτικές βαφές, η Hennaπου χρησιμοποιείται στο Botanéa προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Lawsonia Inermis, το οποίο καλλιεργείται στο Ρατζαστάν, στη βορειοδυτική Ινδία. Τα φύλλα της απελευθερώνουντις ζεστές χάλκινες χρωστικές που ενδείκνυνται για ξανθές με σκούρα ή χάλκινη βάση.

 

Το Indigo, μια ισχυρή φυτική χρωστική που λαμβάνεται από το φυτό Indigofera Tinctoria, το οποίο καλλιεργείται στο Ταμίλ Ναντού, στη νότια Ινδία. Τα φύλλα του απελευθερώνουνμπλε έως βιολετί χρωστικές, οι οποίες ενδείκνυνται για μαλλιά με καστανή και σκούρα βάση και για να διευρύνουν την παλέτα των φυσικών και ψυχρών αποχρώσεων.

 

Η Cassia, γνωστή και ως "ουδέτερη Henna", δεν έχει ιδιότητες βαφής. Λαμβάνεται από το φυτό Senna Alexandrina της ποικιλίας Angustifolia που καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Ινδίας και επιλέχθηκε από τα Ερευνητικά Εργαστήρια της L’Oréal, για να χρησιμοποιείται ως ρυθμιστικός παράγοντας και παράγοντας για λάμψη.

EXTENTIONISTE

 

EXTENTIONISTE

από την Κérastase

 

Μια νέα οικογένεια προϊόντων που στόχο έχουν να κρατήσουν κάθε τρίχα δυνατή και υγιή, για να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν όσο εσείς θέλετε, παραμένοντας πάντοτε λαμπερά και υπέροχα. Ώρα να πείτε αντίο στο κλασσικό "πάρτε μόνο λίγο τις άκρες" που καταλήγει συνήθως σε ένα πολύ κοντό κούρεμα.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας τον κομμωτή σας και ξεκινήστε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης με το Πρωτόκολλο Extentioniste, για να φτάσετε τον στόχο σας για μακριά μαλλιά. Ο κομμωτής σας θα σας προτείνει επίσης και ένα πρόγραμμα Extentioniste για το σπίτι, για να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε φόρμα μέχρι το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο.

 

ezgif.com-optimize

 

  

Μέθοδος περιποίησης με τη σειρά Extentioniste

 

To πρόγραμμα Extentioniste προσφέρει στοχευμένη δράση στη ρίζα, τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών.

Ενεργοποιεί το τριχωτό, έπειτα ξεμπλέκει απαλά τα μήκη και, τέλος, ενισχύει και θωρακίζει τις άκρες, για μαλλιά τόσο πλούσια και δυνατά στις άκρες όσο και στη ρίζα.

Τα μαλλιά ανακτούν τη δύναμή τους, χωρίς ψαλίδα και χωρίς σπάσιμο.


 

ΒΗΜΑ 1: ΛΟΥΣΙΜΟ

Δυναμωτικό Σαμπουάν που ενισχύει τα μαλλιά από τη ρίζα για να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο υγιή και δυνατά.

 

- Αποκαθιστά τη φυσική δύναμη της τρίχας

- Αυξάνει την ελαστικότητα από την ρίζα ως τις άκρες

- Προετοιμάζει τα μαλλιά για περιποίηση σε βάθος

 

ΒΗΜΑ 2: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Μάσκα που περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά, δυναμώνοντάς τα και βοηθώντας τα να αναπτυχθούν υγιή.

 

 - Θωρακίζει το περιτρίχιο

- Παρέχει θρέψη από τη ρίζα ως τις άκρες

- Εξασφαλίζει ομοιόμορφη λάμψη

 

ΒΗΜΑ 3: ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός με κορυφαία ενεργά συστατικά, που ευνοεί την ανάπτυξη δυνατών, υγιών μαλλιών.

 

- Εξυγιαίνει και ενεργοποιεί το υγιές περιβάλλον του τριχωτού

- Βοηθά την τρίχα να φτάσει το μέγιστο δυνατοτήτων ανάπτυξης της

- Αποκαθιστά το περιτρίχιο

 

 

 

BLONDIFIER


 

BLONDIFIER

 

Προσωποποιημένη περιποίηση για τέλειο ξανθό

 

Ανακάλυψε τη!


Η L'Oréal Professionnel παρουσιάζει την BLONDIFIER, τη νέα επαγγελματική σειρά περιποίησης των ξανθών μαλλιών. Η Νέα Serie Expert BLONDIFIER αποτελεί τη νέα προσωποποιημένη περιποίηση για το τέλειο ξανθό αποτέλεσμα. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για χρήση στο σπίτι αλλά και εντατικές επαγγελματικές θεραπείες κομμωτηρίου. Η Νέα, ολοκληρωμένη σειρά BLONDIFIER χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

 

blondifier2

 

 

K WATER

 

K WATER

 

 K Water για λαμπερά και όμορφα μαλλιά στο κομμωτήριο!

 

K WATER: η πρώτη τελετουργία αναδόμησης Lamellar για μαλλιά εξαιρετικά λαμπερά, ανάλαφρα και αέρινα.

 

Επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να φεύγει από το κομμωτήριο με μαλλιά ενυδατωμένα σε βάθος, αναζωογονημένα και εξαιρετικά λαμπερά.

Οι γυναίκες θέλουν μαλλιά με αέρινη κίνηση και εκθαμβωτική λάμψη και, μερικές φορές, δεν έχουν χρόνο να καθίσουν για μια τελετουργία βαθιάς περιποίησης.

Είναι σίγουρα υπέροχο να συνδυάζετε το κούρεμα, τη βαφή ή το χτένισμά σας στο κομμωτήριο με μια τελετουργία βαθιάς περιποίησης. Το πρόβλημα είναι όμως ότι οι συμβατικές θεραπείες χρειάζονται αρκετή ώρα για να διεισδύσουν στην τρίχα. Μπορεί να πρέπει να μείνετε στον λουτήρα ή κάτω από τον στεγνωτήρα για να αποκομίσετε τα πλήρη οφέλη, και μπορεί να ανησυχείτε ότι η υπερβολικά παχύρρευστη σύνθεση θα βαρύνει τα μαλλιά σας. Έτσι, ίσως αποφασίσετε να μην κάνετε τη τελετουργία, απλώς επειδή δεν έχετε χρόνο.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τους προβληματισμούς αυτούς! Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία Lamellar, το KWater ενεργοποιείται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη, απόλυτα λεία επιφάνεια. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και αέρινη κίνηση, μένοντας ακαταμάχητα ανάλαφρα. Μια πλήρης μεταμόρφωση, για τέλεια μαλλιά –στη στιγμή.

 

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Σε αντίθεση με τις συνήθεις μάσκες, στις οποίες οι παράγοντες περιποίησης γαλακτωματοποιούνται σε μια ρευστή κρέμα, τα πανίσχυρα επανορθωτικά συστατικά του K Water διαλύονται μέσα σε μια διάφανη υγρή σύνθεση. Η σύνθεση δρα αμέσως στην τρίχα και ξεβγάζεται εύκολα, για ανάλαφρο φινίρισμα. Ο κομμωτής σας εφαρμόζει το K Water μετά από το σαμπουάν, το ξεβγάζει αμέσως, και έπειτα προχωρά στο styling. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά απίστευτα λεία και αέρινα, που αντανακλούν το φως σαν καθρέφτης –δεν είναι απλώς λάμψη, είναι K Shine.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Το K Water, ένα ανάλαφρο, διάφανο υγρό διάλυμα, είναι στην πραγματικότητα μια σύνθεση χωρίς καθόλου νερό. Είναι ένας συνδυασμός γλυκόλης και παραγόντων περιποίησης. Αυτοί οι παράγοντες περιποίησης ενεργοποιούνται αμέσως από το νερό και προσκολλώνται σε στρώσεις στην επιφάνεια της τρίχας, δημιουργώντας λείο φινίρισμα.

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα από τη στιγμή της εφαρμογής, η τεχνολογία Lamellar του K Water βελτιώνει θεαματικά την ποιότητα της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά απόλυτα υγιή και με ανάλαφρη, αέρινη κίνηση. Τα μαλλιά προστατεύονται από το σπάσιμο, ενώ διευκολύνεται το χτένισμα, το στέγνωμα και το styling. Γίνονται απαλά στο άγγιγμα και αντανακλούν το φως, για εκθαμβωτική λάμψη. Έτσι, φεύγετε από το κομμωτήριο με μαλλιά που ακτινοβολούν και χωρίς να έχετε χάσει ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σας.

 

 

 

K-WATER