• Facebook
Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

SPECIFIQUE

 

ΣΕΙΡΑ SPECIFIQUE

ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Η σειρά αυτή στοχεύει στα προβλήματα του ευαίσθητου τριχωτού. Έχει αναπτυχθεί για να καταπραϋνει το τριχωτό της κεφαλής από τη δυσφορία που προκαλούν οι φλεγμονές, η ερυθρότητα, ο κνησμός και το τσούξιμο. Θρέφει και ανακουφίζει το τριχωτό, για απαλά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια.

SPECIFIQUE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

H ευαισθησία στο τριχωτό προκαλείται από διάφορες εξωτερικές επιθέσεις όπως η ρύπανση, το στρες, οι ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές. Οι παράγοντες αυτοί μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επιδερμίδα.

Τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά συνδυάστηκαν για να καθαρίσουν, καταπραϋνουν και να προστατέψουν το ευαίσθητο τριχωτό. Η σύνθεσή του παγιδεύει και εξαλείφει από την επιφάνεια του τριχωτού τα ρυπογόνα σωματίδια, που προκαλούν ερεθισμούς, ενώ χάρη στον ενυδατικό παράγοντα που περιέχει καταπραϋνει τους ερεθισμούς.

SPECIFIQUE KATA TΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Η σειρά spécifique της Kérastase δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, όπως ευαισθησία, κνησμό, πιτυρίδα, τριχόπτωση και λιπαρότητα. Τα προϊόντα της συλλογής αναπτύχθηκαν ως θεραπεία για τις παθήσεις αυτές,ώστε το τριχωτό να ανακτήσει την ισορροπία του. Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο θα εντοπίσει τις ανάγκες του τριχωτού.

Σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση και με βάση τη σειρά spécifique θα επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα 3 σταδίων για το σπίτι ώστε τα μαλλιά να ξαναγίνουν όμορφα και υγιή.

SPECIFIQUE KΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Ρύπανση, στρες, ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές...το τριχωτό της κεφαλής εκτίθεται καθημερινά σε πολλούς παράγοντες που μπορεί να απορρυθμίσουν την ισορροπία του. Η λιπαρότητα ενδέχεται να είναι ένα από τα συμπτώματα της ανισορροπίας αυτής.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η Κérastase συνδυάζει τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά καθαρίζοντας σε βάθος τα μαλλιά από τη ρίζα. Ρυθμίζεται η λιπαρότητα και το τριχωτό ανακτά τη φυσική ισορροπία του.

Χάρη στις ιδιότητες τησ Γλυκίνης και της Βιταμίνης Β6, τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά ανακτούν τα θρεπτικά συστατικά τους και αποκτούν ξανά υγιή όψη.

Οι δύο αυτές ουσίες ρυθμίζουν την λιπαρότητα και αναδομούν τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Καθαρίζουν και χαρίζουν φρεσκάδα στο τριχωτό της κεφαλής. Τα μαλλιά παραμένουν απαλά και λαμπερά.

banner specifique ker 2

 

CHRONOLOGISTE

ΣΕΙΡΑ CHRONOLOGISTE

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η chronologiste συνδυάζει την εξαιρετικά πολυτελή τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Η Κerastase δημιούργησε μια προσωποποιημένη τελετουργία 3 βημάτων. Λούσιμο, Περιποίηση και Διαμόρφωση με προσεκτικά σχεδιασμένες μεθόδους για όμορφα μαλλιά. Αυτά τα απλά βήματα συνιστούν μια περιποίηση μέσα στο κομμωτήριο, που δημιουργεί μια τελετουργία περιποίησης μαλλιών, την οποία η γυναίκα μπορεί να επαναλάβει στο σπίτι.

Banner Chronologiste new

DENSIFIQUE

ΣΕΙΡΑ DENSIFIQUE

KATA THΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ 2016, η Kérastase δημιουργεί δυο νέα προγράμματα περιποίησης Densifique προσαρμοσμένα στις βασικές ανάγκες τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Kαι τα δυο προγράμματα συνδυάζουν τα συστατικά glycobiology με την Stemoxydine που βοηθάει στη διατήρηση της πυκνότητας των μαλλιών και του πλούσιου όγκου, καθώς επίσης και στην βελτίωση της αίσθησης και της εμφάνισης των μαλλιών.

Η απώλεια των μαλλιών και η μείωση της πυκνότητας αποτελούν διαφορετικά περιστατικά και πρέπει να αντιμετωπίζονται ξεχωριστά. ΗKérastase προσφέρει μια διαφορετική ιεροτελεστία περιποίησης για κάθε ένα διαφορετικό περιστατικό. Για να επιλέξετε την κατάλληλη ιεροτελεστία για εσάς, ακολουθείστε αυτόν τον απλό κανόνα.

- Αν έχετε παρατηρήσει αραίωση και μειωμένη πυκνότητα στα μαλλιά σας,η Densifique αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς.

- Αν έχετε παρατηρήσει την απώλεια μαλλιών σε συγκεκριμένα μέρη του τριχωτού που δύσκολα επανέρχονται στην φυσιολογική τους κατάσταση, η λύση του Αmenixil αποτελεί την λύση για εσάς.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα περιποίησης.

Densifique banner

 

DISCIPLINE

ΣΕΙΡΑ DISCIPLINE

ΓΙΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΣΠΑΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Για πρώτη φορά η πειθαρχία αψηφά την δυσκαμψία. Η Κérastase ανακαλύπτει την απαλότητα εν κινήσει.

Πειθαρχία μακράς διαρκείας στα μαλλιά. Τα ατίθασα μαλλιά αποκτούν εξαιρετική κίνηση και πειθαρχία. Πλέον είναι λεία και το χτένισμα γίνεται πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.

 

Banner Discipline Fluidealiste

 

NUTRITIVE

ΣΕΙΡΑ NUTRITIVE

ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ ΣΤΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Πλήρως ανανεωμένη, η νέα σειρά Νutritive προσφέρει εξατομικευμένη περιποίηση, χαρίζει μοναδική θρέψη στα ξηρά μαλλιά.

Η συλλογή Nutritive της Kérastase, μια σειρά θρεπτικών προϊόντων περιποίησης που σχεδιάστηκε για να κάνει τα μαλλιά ελαστικά και ακαταμάχητα στο άγγιγμα, στοχεύει την αιτία των συμπτωμάτων των ξηρών μαλλιών με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τρία επίπεδα ξηρότητας.

Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο διαπιστώνει τις ανάγκες των μαλλιών, για να προσδιορίζει το επίπεδο ξηρότητας (ελαφρώς ξηρά και πολύ ξηρά μαλλιά) και να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία. Με βάση αυτή τη διάγνωση επιλέγεται ένα κατάλληλο πρόγραμμα Νutritive 3 απλών βημάτων για το σπίτι, ώστε τα μαλλιά θα συνεχίσουν να θρέφονται για πολλές εβδομάδες.

 

Banner Kerastase magistral

 

 

REFLECTION

 

ΣΕΙΡΑ REFLECTION

ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

 Η Kérastase έχει δημιουργήσει τη Reflection, την πρώτη σειρά περιποίησης των βαμμένων μαλλιών, για εκθαμβωτική λάμψη που μεταμορφώνει κάθε τρίχα,δημιουργώντας ένα εφέ-καθρέφτη.

Tα βαμμένα μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα σε εξωτερικούς παράγοντες γιατί έχουν ήδη ευαισθητοποιηθεί λόγω των βαφών: το αποτελέσμα είναι το χρώμα να ξεθωριάζει και να μειώνεται η λάμψη. Γι'αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τη σειρά Reflection που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για βαμμένα μαλλιά.

Τα bains της σειράς αυξάνουν τη διάρκεια του χρώματος ενώ ταυτόχρονα οι μάσκες προστατεύουν και ενισχύουν τη λάμψη.

 

Banner Reflection

 

 

 

RESISTANCE

 

ΣΕΙΡΑ RESISTANCE

ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η Resistance - Therapiste αναδομεί την εσωτερική σύσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών από χημικές ή μηχανικές εργασίες και επαναφέρει τη δύναμη και την μάζα τους. Η σειρά Force Architecte είναι αφιερωμένη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ενώ η Therapiste σχεδιάστηκε για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Newsletter 5 Chata Choice

 

PROFIBER

ΣΕΙΡΑ PRO|FIBER

ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μαλλιά που φαίνονται θαμπά με ξηρότητα, ψαλίδα, ξεθωριασμένο χρώμα. Ο κομμωτής σας γνωρίζει ότι όλα τα προβλήματα στα μαλλιά προέρχονται από μια πηγή:τη σταδιακή και αναπόφευκτη σειρά φθορά της τρίχας.

Η προηγμένη έρευνα της L'Oreal για να αντιστρέψει τη διαδικασία φθοράς της τρίχας με διάρκεια, δημιούργησε μια σειρά ορόσημο για την επαγγελματική περιποίηση των μαλλιών, αποκαλύπτοντας την πρώτη περιποίηση που επανορθώνει τη φθορά με διάρκεια.

Ο κομμωτής σας θα αξιολογήσει το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών βασισμένος στην μοναδική διάγνωση ProFiber. Aνάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών, προτείνεται το κατάλληλο εξατομικευμένο πρωτόκολλο και ακολουθεί η αποκλειστική υπηρεσία στο κομμωτήριο 15 λεπτών για επανόρθωση της φθοράς. 

ingrijireacasa banner